A kan. Lakott területeken előforduló, ön- és közveszélyes állatfaj. Felgerjesztett állapotában racionális gondolkodásra képtelen, tér- és időérzéke teljes mértékben hiányzik. Vágya csillapíthatatlan, lankadhatatlan és végtelen, mindaddig, amíg maradéktalanul ki nem elégítik. Bármire képes, hogy megszerezze prédáját. Órákig kommunikálni ismeretlenekkel, visszautasíthatatlan ajánlatokkal bombázni mindenkit, aki éppen a célkeresztjébe kerül, elsősorban persze az igényeinek megfelelő egyedeket, az idő előrehaladtával azonban egyre inkább hajlandó kompromisszumokra és szélesedik érdeklődési kör., Mikor reménytelenné válik a kielégülés esélye már minden elérhető közelségben lévő példányt becserkész kortól és testalkattól függetlenül és egyre feszültebb lesz az elutasításoktól.

Tekintettel az általa válságosnak vélt helyzetre, több alannyal is folytat egyidejűleg bilaterális egyeztetéseket, melyek közül általában egy, illetve amennyiben a kapacitása engedi kettő vagy több partner kap lehetőséget a személyes találkozóra. A célpont kiválasztását követően a többi jelentkezőt valótlan tények közlésével vagy a valós tények hamis színben történő feltüntetésével helyezi várólistára, fenntartva a későbbi kapcsolatfelvétel lehetőségét. Abban az esetben, ha a jelöltek száma indokolatlanul nagy - mely a felfokozott állapot miatt bekövetkező, jelentős számú ajánlattétel miatt rendszeresen előfordul - a jelöltek számíthatnak arra, hogy a döntést követően semmilyen jellegű válaszban sem részesülnek, szélsőséges esetben a kezdeményező fél a megbeszélt találkozón nem jelenik meg.
Amennyiben vadászterülete nem a virtuális tér, a fajtatársai által előszeretettel látogatott nyilvános helyeken ideges fel-alá járkálásáról ismerhető fel. Figyelembe véve azt a tényt, hogy ilyen alkalmakkor rendszerint ítélőképességére hátrányosan ható szer befolyása alatt áll, kínos és vállalhatatlan szituációkba kényszeríti magát, melyeket később nem szívesen idéz fel, azonban az adott pillanatban ezek tűnnek a legcélravezetőbb megoldásnak. Az idő faktor ezekben a helyzetekben is fontos tényező, amennyiben a kevésbé előnyös adottságokkal rendelkező egyedek türelmesen kivárják a megfelelő időszakot - mely általában a hajnali 4 és 6 óra közötti intervallum - nagyobb eséllyel válhatnak az alkohol és/vagy kábítószer hatása alatt álló kan áldozatává. Ezen példányok azonban nem alkalmasak arra, hogy hosszútávon, változatlan intenzitással tartsák fenn érdeklődését.
Kielégülés utáni hajszája a munkája, tanulmányai, emberi kapcsolatai, szabadidős tevékenységei rovására mehet. Fokozott nemi vágya rendszeres önkarbantartással mérsékelhető, így nem veszélyezteti mások testi épségét és a saját jó hírnevét. Súlyosabb esetekben gyógyszeres kezelés javasolt, illetve az orvostudomány nem zárja ki az ivartalanítás lehetőségét sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://langyirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr995608233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása