langyi 2012.11.12. 00:57

Apák és fiúk

Kezdjük egy pálinkával, nem, inkább kettővel, akkor talán elviselhetőbb lesz az este. Havonta egyszer elhozom az asszonyt étterembe, egyrészt nem kell azt a moslékot enni, amit otthon összegányol, másrészt így legalább letudom a szexet. A kulináris élvezet legalább olyan kielégülést nyújt, mint egy orgazmus – ezt próbálom tudatosítani benne. Ebben a korban, huszonöt év házasság után már ne akarjon kufircolni. Már nem is emlékszem mikor láttam utoljára meztelenül. De talán jobb is így, hihetetlenül megcsúnyult, pont olyan lett, mint az anyósom, mondjuk ezt sejthettem volna, amikor elvettem. Unom, kimondhatatlanul unom már őt, de ahhoz viszont túl lusta vagyok, hogy kilépjek ebből az egészből. Mindegy, rendeljünk, persze, majd desszertet is kapsz, hizlald csak a segged. Szerencsére már kezd hatni a pálesz.

Miközben várunk a levesre, a szomszéd asztalokat pásztázom. Kicsit távolabb észreveszem Kaposi Ferkót. Atyaúristen! Alig ismertem rá, hát ez egy vénember, pedig pont velem egyidős. Mondjuk tény, hogy legalább tíz éve nem láttam. Pedig mennyit lógtunk a suliból. Sülve-főve együtt voltunk. Emlékszem, egyszer kimentünk a patak partjára valamikor május végén, hatalmas szénaboglyák voltak sorban, akkorák, hogy ha rámásztál, nem látta lentről senki, hogy ott vagy. Kitalálta, hogy napozzunk meztelenül, jó kis mókának tűnt, belementem. Ott feküdt mellettem teljesen pucéran és én nem tudtam levenni róla a szemem. Nem bírtam megállni, hogy ne érintsem meg, ő pedig nem ellenkezett. Érdekes volt. És izgalmas. Idővel aztán más dolgokat is felfedeztünk együtt, egymáson, egymásban. Aztán jött a gimnázium, ő a városba ment én pedig a másik megyébe, koleszba. Hébe-hóba még azért találkoztunk, de egyre jobban eltávolodtunk. Rémes, hogy megöregedett. Viszont a felesége egész jó bőr, bár lehet, hogy itt kurvázik, az asszony meg otthon gubbaszt a tévé előtt.

Nejem a leves után ismét belekezdett a „mikor nősül már végre meg a fiunk” kezdetű nótába. Istenem, de unom már ezt az egészet. Majd hülye lennék megmondani neki, hogy mi a szitu, biztos kikészülne. Trükkös volt amúgy a srác, a szekrény aljára, egy tasakba ragasztva tartotta a homo pornó újságjait. Persze arról nem tudott, hogy mikor egérfogót raktam a szobájába, véletlenül beleakadtam a cuccba. Na meg azok a ruhák, amikben jár, nem hiszem el, hogy az anyjának nem esik le. De még nem akarom elmondani neki, azt is csak én hallgatnám, hogy biztos miattam van, az én génjeimben, mert a nagynéném is leszbikus volt. Ki is megyek a klotyóra, amíg megjön a pizzám, legalább addig sem papol nekem.

Ezzel a hülye prosztatával is kellene már valamit csinálni, de ahhoz is lusta vagyok, inkább szenvedek. Míg kínok közepette próbálok kipréselni magamból valamit, egy fickó beáll mellém a piszoárhoz, rápillantok, Ferkó az. Ő is szöszmötöl, biztos hasonló panaszokkal küzd. „Ne lesd a farkam, Ferkó!” – kiáltok rá, először halálra rémül, majd rám néz és röhögni kezd. Mondjuk, el tudtam volna képzelni meghittebb helyet is a találkozásra, de hát így alakult. Mikor olyasvalakivel futsz össze, akit már évek óta nem láttál, a kötelező hogyvagyok után egyszerűen kifogysz a témákból és csak bárgyún mosolyogsz. A nagy kínos csönd előtt még befejezem a beszélgetést, a hárpia már biztos aggódik, no nem miattam, hanem hogy nem ér haza mire kezdődik a Barátok közt. Jójó, majd igyunk meg valamikor valamit, szevasz Ferkókám.

Ahogy sétálok vissza az asztalhoz azon töröm a fejem, hogy vajon ő képben van-e, mi a helyzet a fiával? Mondjuk én is csak onnan tudom, hogy meglestem őket, amikor egy buli után hajnali négykor hazakísérte az én kölykömet és smároltak a kertkapuban. Örülnék neki, ha összejönnének. Ha már mi nem voltunk elég tökösek hozzá, legalább a fiaink teljesítsék be vágyainkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://langyirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr24902683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2012.11.12. 17:36:25

*Havonta egyszer elhozom az asszonyt étterembe, egyrészt nem kell azt a moslékot enni, amit otthon összegányol, másrészt így legalább letudom a szexet.*

most azt hiszed, hogy jó fej vagy ?

hogy király csávó vagy ?

hogy király vagy azért, mert te legalább bavallod és megírod ?

hát qrvára NEM.

Kirándulás · http://www.adventures.hu 2012.11.12. 18:35:24

Ez kb. a leggusztustalanabb blog, amit valaha életembe láttam-olvastam. Hányadék emberek hányadék élete. Ha ez a valóság, akkor is a leghányadékabb blog a földön.

FlybyWire 2012.11.12. 19:06:26

A sok pöcs nyárspolgár kommentel, hehehe :D
Nehogy valami szépirodalom kerüljön a kezetekbe, mert még a végén a falutok közepén csuklyákkal a fejeteken halomban elégetitek...

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2012.11.12. 19:16:04

hehehe kemeny :)

jo dumak vannak, es ovatosan a langyikkal, mert egyre tobb lesz es rendesen szidni se lehet majd oket :)))

Mocca · http://manzardcafe.blog.hu/ 2012.11.12. 19:17:13

@Kirándulás:

a poszt olyan, amilyen. szvsz., közismert meleg panelekből építkező, több szót nem is érdemel,
szintúgy, az ostobaságodat pregnánsan igazoló, idióta hozzászólásod sem...

Vierre_ 2012.11.12. 19:27:10

@FlybyWire: Attól még, hogy valakinek nem tetszik, nem lesz nyárspolgár és attól még hogy a meleg témát feszegeti a poszt/blog, nem lesz szépirodalom :)Nem az határozza meg a minőséget, hogy mennyire van periférián a téma, amiről írsz, hanem az, ahogy megírod. Egy Boris Vian, vagy egy Kurvapecér szépirodalom. Ellenben álértelmiségi felkiáltással nem szerencsés fikázni azt, akinek kifordul a gyomra a férfiszerelem láttán. Nekem speciál ugyan olyan kapcsolat, mint az összes többi, ellenben Neked ajánlom a következő idézetet, ha google nélkül tudod honnan származik és még érted is, akkor talán.. talán van remény: "Mi értelme a toleranciának, ha az intoleránsakat nem tolerálja?"

takaba 2012.11.12. 19:30:20

Polgárpukkasztónak is, szépirodalomnak is kevés. Viszont elég jó egy pszichológiai gyorsképnek.

Én lennék terrorista! 2012.11.12. 20:48:40

Apáéknak nem jött össze, persze pont valószínű hogy a meleg papák meleg fiúcskái is egybekarolnak. Kicsi a falu, ugyebár...

Szekrény aljában tasakban tartott langyi poresz? Köztudott hogy egy hím szekrényében mindenki kotorászik, főleg anya amikor pakol. Ki az a hülye aki odarejtene bármit is? Rosszabb mintha a homlokodra ragasztanád.

Egyébként meg Ferkó komádat is meguntad volna egy idő után. Aranyér, orrszőr, löttyedt segg, sörös büfi-puki, büdös zokni, náthától egy hét haldoklás, lábgomba stb., férfiember velejárói.

Szerintem bértollnok vagy, és egy béna kis pötsch, aki nem tudja kielégíteni a 'zasszonyt. Öcsém, azért nem ilyen egyszerű ám blogolásból hülyére keresni magad...

Amúgy egyedül vagyok perpill, szívesen beugrom a csajod bugyijába. Legalább látja hogy az Internet is jó valamire :-) /Fujj-fujj, nővel? Nem vagyok trendi, affene./

Végül: teljesen egyértelmű hogy ez a blog megtervezett, valamint a mai divat és az erőltetett polkorrektség jegyében íródott. Átlátszó és szánalmas. Nem hatékony.

Renden buzi szóba se állna veletek. (Ez nem őket misősíti.)

Ja tényleg, én is lennék olyan jó újságíró mint ti. Azt meséltem már amikor Monica Lewinsky-vel megterveztük Mr. Clinton szivattyúját? Mert hogy nem is Monica szivattyúzott...

Ha van vér a pucádban pingelj meg: kjanos69@citromail.hu
A 69 nem a koromra utal, érted fiam?

(Ui.: vagy amilyen vagy, történt ami történt, a' zasszony 25 éve van melletted. 25 évnyi társaságot, egynegyed évszázadot -lett légyen az akár csak egy starapabíró bicska vagy pokróc társasága is- illik megbecsülni, megtisztelni és megköszönni. Tudom hogy ez egy fiktív story, de akkor is.)

Elijah_Baley 2012.11.12. 21:44:46

hát, egy fokkal jobb mint a müllerpéter

Advanced Flight 2012.11.12. 22:52:06

Nem tom, én jót mosolyogtam rajta.

Hogy ez pc-írás volt? Hát ebben nem vagyok biztos, mert nem épp jó színben tünteti fel a buzikat. Mert a buzi akkor is buzi, ha felesége van meg gyereke.

feiticeiro 2012.11.12. 23:40:55

o, index :) sztm is eleg benacska volt a poszt, meg kozhelyes, persze mittudomen hogy milyen lehet egy ilyen hazassag; mondjuk ha valahogy, akkor inkabb igy kepzelem el, ahogy reszben ebben a blogban (vszeg ismered persze) van megirva:

bilikeme2.blogspot.com

mekeke 2012.11.12. 23:42:25

Aszittem, megtudok valami újabbat, nem. Kár a időnkért. Bár nem vagyok langyi, esetleg azonosulni próbáltam volna az üggyel, amin kínlódtok. Ha valaki ilyen EMBER, nincs kedvem hozzá.

Kirándulás · http://www.adventures.hu 2012.11.13. 00:07:08

@Mocca: Biztos láttad - csak nem értetted, hogy nem a posztra reflektáltam ostoba hozzászólásommal, hanem az egész blogra.
Gusztustalan emberek gusztustalan élete. Amúgy a blog a melegekről a legkevésbé sem szól szerintem.

villamos alóli kacaj 2012.11.13. 01:02:36

A múltkor azt írtam egy blogba:
Nincs szebb mint két férfi igaz szerelme.
És kitiltottak.
És innen?

ergerberger 2012.11.13. 02:15:18

Nyomjátok csak a buzipropagandát! Nagyon helyes!

Remélem, hamarosan az összes hím(?) buzi lesz rajtam kívül, és akkor a világ minden jó meleg pinája az én fhaszomra marad!!!

PannonBoy 2012.11.13. 06:27:34

Lenge, szórakoztató írás, amolyan gyors életkép. Sok konkrétumot nem tartalmaz, inkább sajnálkozás. Mindegy, elmegy.
Viszont a kommentelők között vannak olyanok, akik szégyellhetik magukat a melegséggel kapcsolatos megnyilvánulásaik miatt.
Senki nem mondta, hogy neked csinálnod kell, csak el kell fogadnod. Ez a tolerancia.
Jelmondatom: Nem tolerálom az intoleranciát! (from SouthPark)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2012.11.13. 08:06:06

Ezt a blogot az LMP támogatja? Index propagál?

2012.11.13. 09:02:25

Úrjézus, fősulis koromban voltak hasonló csoporttársaim magyar szakon, tízből nyolc azt hitte, hogy író lesz, sőt nagy író. Esetleg egyedi, stílusos, kultikus író. Mind ilyeneket körmölt. Mind szar volt. Ebből ki kell nőni húsz év körül, mert egyszerűen kínos, ez a fenti kaparás is maximum egy tinitől fogadható el, aki keresi az írói hangját, de legbelül sejti, hogy az neki nincs. A melegtéma bevonásával még kínosabb az egész, aki nem tud írni, általában témában próbál feldobni olyat, amire esetleg odafigyelnek. Mint az alkatilag nem humoros vacsoravendég, aki jobb ötlete nem lévén disznó viccekkel szórakoztatja a háziasszonyt, és nem veszi észre a többiek feszengését.

2012.11.13. 09:05:09

@PannonBoy: Senkinek semmit nem _kell_ elfogadnia, ezt jegyezd meg. Az utálkozás szabad joga mindenkit megillet. A tettlegesség, vagy verbális agresszió más, de olyan nincs, hogy valamit tolerálni kell. Ezen logikával az utálkozást meg neked kell tolerálnod. ha mindent tolerálni kell, elveszik a vélemény lehetősége. Érted a logikai bukfencet.

Onleanyblog 2012.11.13. 09:12:18

Ez a poszt cikknek attól visszataszító, mert minden méltóságától megfosztja a vele ellentétes pozíciót elfoglalót. Csak próbáljátok felcserélni a meleget a heteróval, és rájöttök. Azért, mert valaki lehet még lehet primitív bunkó.

Az irodalomtól pedig nagyon-nagyon messze van. Az irodalom képes lenne egy ilyen primitív hozzáállást úgy bemutatni, hogy nem a szerzőről gondolod, hogy...tejóég, micsoda prosztó!

jarics 2012.11.13. 09:29:02

@FlybyWire: rólad a klasszikus vicc jut eszembe: "Két művész beszélget: - Beleszarjak a zongorába?
- Hagyd, ezek úgy sem értenék."
A feleséget akkor sem fikázzuk. Ha nem tetszik, akkor elválunk tőle, de azt tudomásul kell venni, hogy az idő vasfoga mindenkit megrág.

Elijah_Baley 2012.11.13. 09:33:32

@jarics: a vörösterror elől párizsba szökött orosz művészek.. enélkül eléggé értelmetlenül vulgáris a vicc.

jarics 2012.11.13. 09:39:02

@De gustibusaut bene, aut nihil: Köszönöm, az elejére nem emlékeztem. :-)

Életke2012 2012.11.13. 09:51:11

Hú, ezt el se bírtam olvasni, annyira szörnyű és nem mellesleg uncsi is. Mi a franc ez, minek írt ilyen förmedvény? Hát igen,akinek ez van a lelkében, az maga is egy ilyen gusztustalanság.

Vicca Verza (törölt) 2012.11.13. 10:00:44

Tudjátok, hogy mi tetszett benne? Ahogyan leírja a párkapcsolati szex lecsengését, nem kell ehhez melegnek lenni, a heteroknál éppen így van. :)

A velveten éppen tanácsot ad a szexológus Hölgy, hogy mit lehet tenni ellene..Vicc az egész, teljesen máshogyan működnek a pasik. Ha elmúlt a kattanás akkor mehetsz a jóistenhez is cirógatás tréningre. :D Csak ezt egy Nőnek elmondani...lehetetlen küldetés.

Netuddki. 2012.11.13. 10:41:46

Címoldal? EZ A SZAR? CÍMOLDAL?

szvsz 2012.11.13. 10:42:35

Gusztustalan buziblog. De ügyesen álcázta az első pár sorig, még én is beleolvastam.
Remélem nem csak kitaláció, hanem tényleg ennyire szánalmas buzi élete van, még a fiáből is csak egy homokosra futotta.
Amúgy megnyugodhat, a felesége letudja a szexet mással, aki már a suliban is lányokkal kufircolt.

mézescsók 2012.11.13. 12:15:00

@Vicca Verza: A nőknél pont úgy bekövetkezik a kattanás és ugyancsak lehet ellene igyekezni a jóistenhez cirógatás tréningre, csak felesleges.
Tapasztalatból beszélek hetero nő létemre.

Az írás - vagy nevezzük akárhogy - szar, a melegekkel semmi bajom,csak pokolian unom a témát,mert mindenhonnan a képembe tolják. Úgyhogy bárkik kampányolnak mellettük, gratula nekik, mert sikerül egyre ellenszenvesebbé tenni őket.Jó mulatság? Férfimunka?
süti beállítások módosítása