langyi 2011.01.09. 20:55

Bérlemény

Másfél éve költözött a városba, huszonegy éves volt és nem igazán tudott mit kezdeni magával a kis faluban, ahol anyjával meg nővérével lakott. Gondolta itt több lehetőség lesz. Egy volt osztálytársa lakásában húzta meg magát, persze az is csak egy szűk garzon volt, a galéria alatt kapott egy keskeny ágyat. Lesz majd jobb is, ha elkezd dolgozni. Barátja azonban nem tudott a dologról semmit, ezért néha elkísérte csajozni, házibulikba, csak, hogy fenntartsa a látszatot. De már nagyon ki akart törni abból a ketrecből, amibe a vidéki konvenciók tömték. Sokszor elsétált azok előtt a helyek előtt és fontolgatta, hogy vajon az ott lődörgő fiúk is „olyanok-e”, de hónapok teltek el, mire le is merészkedett.

 

Szombat volt, augusztus. Az éjszakai utcák aszfaltja egyre csak ontotta a forróságot, amit még nappal szívott magába. Sokat vívódott, hogy mit is vegyen fel, végül egy szűk farmer és egy könnyű, hasközépig kigombolt ing mellett döntött. Szép, vékony, szálkás teste volt, nem kellett szégyellősködnie. A hatás nem maradt el. A diszkóban vetkőztető tekintetek nyársalták fel a friss húst, akit eddig még nem láttak a pesti éjszakában. Táncolt, ivott, ismerkedett és remekül érezte magát. Ettől kezdve minden szombat estéjét ott töltötte és egyre több barátja lett, könnyen befogadták az egyszerű, de szép és őszinte srácot.

 

Munkája azonban továbbra sem volt és ez kicsit aggasztotta. Otthonról persze kapott pénzt, és néha elhívták ide-oda segíteni ezt-azt, amiért zsebbe fizettek, de szinte egyik hónapról a másikra élt. Mikor lakótársa nem volt otthon lopva merészkedett fel a különböző meleg oldalakra, hátha ott sikerül munkát találnia.

 

Egyik nap érdekes üzenetet kapott. Egy üzletember írt neki, hogy ha van kedve egy kis könnyed együttléthez, 15.000 forintot fizetne neki egy óráért. Először nem tudta mire vélni a dolgot, mindig röhögött azon a nagymellű öreg, szőke kurván, aki a Nyugati aluljárójában kelleti magát és erre tessék, most hirtelen egy lépésre került attól, hogy áruba bocsássa a testét. Felháborodott és egy ingerült válaszüzenetben elzavarta az illetőt.

 

Jött a november, egyre hidegebbek lettek az éjszakák, haverjával egyre több konfliktusa volt és persze munka még semmi. Már a szombati partizásra sem volt pénze, kimenő hívásokat nem tudott kezdeményezni, ott ült az albérlet félhomályában és tudta, hogy ha nem történik valami, haza kell költöznie. A számítógép képernyőjének bal alsó sarka pirosan kezdett izzani. Üzenete jött! Ismét az az üzletember próbálta megkörnyékezni, akit már korábban elzavart. Hiába az ilyenek hajthatatlanok és mintha az elutasítás csak olaj lenne a tűzre. Bámulta az üzenetet percekig, majd válasz nélkül kikapcsolta a gépet.

 

Egész éjjel képtelen volt nyugodtan aludni, reggel első dolga volt, hogy megnézze, online van-e a kérője. Vett egy mély levegőt és belement a dologba. Megkapta a címet. Kétszer fordult vissza és háromszor kerülte meg a háztömböt, mire végre rászánta magát, hogy felcsengessen. A fickó tulajdonképpen szimpatikus volt, így nem lesz talán olyan elviselhetetlen a dolog – gondolta. A dohányzóasztalon már ott hevert a pénz gondosan kiszámolva. Árucikknek érezte magát, amit épp most készül valaki levenni a polcról és a pénztárhoz vinni. Kicsit beszélgettek, miközben a férfi állandóan méregette őt és egy fura mosoly le nem hervadt az arcáról. Kiment a mosdóba, csak állt a mosdókagyló felett és bámulta az arcát a tükörben, undorodott saját magától. Közben kintről egy öv csattanása hallatszott, majd olyan hang, mint amikor egy textildarabot végighúznak valamin, utána halk puffanás. Mikor kiment, a férfi már meztelen volt, elétérdelt és elkezdte hevesen őt is levetkőztetni. Becsukta a szemét. „Ez csak egy munka. Mindjárt vége lesz, mindjárt vége lesz.” Mélyeket lélegzett, egyre hevesebben. Nem is emlékezett már rá, hogy mi történt csak arra, hogy ott feküdt hason az ágyban és nagyon kimerült volt. Az üzletember az asztalnál ült alsónadrágban és telefonált, miközben ő lassan elkezdett öltözni. Vendéglátója kezébe nyomta a pénzt, majd le sem téve a telefont egy bárgyú mosoly keretében kitessékelte. Leült a lépcsőházban, kavargott a gyomra, hányingere volt, hazament és egy óráig csak zuhanyozott.

 

Ma már ő Budapest egyik legkeresettebb escortja.

A bejegyzés trackback címe:

https://langyirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr772572615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása