Nálam igen...

"Van egy középfokúm angolból, kábé megértem a Britney klipek szövegét és a külföldi pornóoldalakon is egész jól elnavigálok, amíg el nem jutok az ingyenes szekcióig. Azt hiszem elkezdek randizgatni külföldiekkel."

Sok tizen- és huszonéves kis fiatal agyában vetődnek fel a fenti gondolatok, az alkalmi találka külföldiekkel még izgalmas is, itt van pár napig, flörtölgetünk, jól érezzük magunkat, aztán úgyis hazamegy és nem kell többet problémázni vele. Ezeket a futó kapcsolatokat az idegenek is nagyrészt így fogják fel és nem élik bele magukat holtomiglan-holtodiglanba az éppen aktuális, de a nyelvi nehézségek ellenére is kapóra jövő partnerrel.

A gondok akkor kezdődnek, ha a misztikusan vonzó idegen - tudja Isten, hogy mi okból - kis hazánkban maradna és ezen időszak kellemes eltöltéséhez megfelelő egyénnek tart minket.

Elég sok náció megfordult már a nyilvántartásomban. Osztrák, szlovák, lengyel, német, szlovén, szerb, olasz, görög, orosz, finn, holland, francia, spanyol, angol, amerikai, iráni, mexikói (próbáltam csigavonalban haladni, remélem nem maradt ki senki). Egyikre se mondanám, hogy rosszul éreztem volna magam velük, de összességében mindegyik esetben örültem, amikor megszabadultam tőlük.

Lehet ugyanis multinál dolgozni és egész nap külföldiül karattyolni, de amikor hazamegyek kis intim szférámba és azzal szeretnék lenni, aki a legfontosabb a számomra semmi kedvem egész idő alatt csúcsra jártani az agyamban szótárgépet és azon filózni, hogy vajon megfelelő szórendet használom-e. Kétségtelen, hogy az ilyesmi jótékonyan hathat az ember nyelvismeretére, azonban ismerem már azt az érzést, amikor a leggyengédebb, legszebb szavakkal szeretnél kedveskedni szerelmednek és csak annak otromba, oda nem illő szinonímája jut eszedbe, miközben vért izzadsz, hogy nem tudod igazán átadni érzelmeidet.

Mann, homme, oumo inkább a szomszéd ajtón kopogtass.

A bejegyzés trackback címe:

https://langyirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr441244616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steverubellreborn 2010.12.17. 01:30:32

Én szinte csak külföldi fiúkkal jövök össze,jobban kijövök velük mint az itteniekkel.Van,akivel pár órát vagyok együtt és van akivel rendszeres.Nyelvgyakorlás (DD), külföldi ingyenszállás,jó barátság jön vele.
Egyébként tetszik a stílusod,választékosan fogalmazol, tipikusak a helyzetek, de nagyképű részek nem tetszenek.

langyi 2010.12.24. 14:20:25

Örülök, hogy tetszik. Az pedig , hogy az írásmódom néhol nagy képű, nem feltétlenül jelenti azt, hogy én magam is az lennék :)

steverubellreborn 2010.12.25. 16:37:44

Annál a résznél magamra ismertem,amikor elmész a rapidrandit megnézni, és kapásból látod,hogy 18-ból 16 szóba sem jöhet.:-))) Ezekre a részekre gondolta,hogy nagyképű,bár az én rossz tulajdonságom,hogy néha nagyképű vagyok főleg a fiúkkal.
A legdurvább randim az volt amikor szex közben a srác fejét simogattam,és nem értettem,hogy mi ez a ragacsosság miután közölte,hogy ott ragasztva (?) van a haja és nem valódi (paróka?)
Muhaha:-)))))))))))
süti beállítások módosítása